Borussia Dortmund lämna det sent igen
نوشته شده توسط : Alisa

Borussia Dortmund var gjord för att klara sig av en mycket bestämd Union Berlin-sida, men en sista minuten straff från Marco Reus hjälpte dem att vinna en 3-2-seger och säkra en plats i tredje omgången av DFB-Pokal. Om du förväntar dig samma Billiga Fotbollströjor, så kan du komma till vår hemsida.

Sebastian Polter utjämnade för huvudstadsklubben efter pausen och efter att Maximilian Philipp återställde värdens ledning tog anfallaren slips till extra tid med en sista minuts header. Fans som bär BVB Borussia Dortmund tröja i spelet för deras favoritlagsbränsle. Christian Pulisic har sagt att han inte uppmärksammar rapporter som länkar honom med ett drag från Borussia Dortmund.

Utlåningen Barcelona framåt har inte funnits sedan han drogs tillbaka på halvtid i Dortmunds 4-0 seger över Stuttgart den 20 oktober, ett spel där han förlängde sitt målskick till sex direkt för klubben och landet.